ukázka magického čtverce a příklad zápisu pro datum narození 8. 11. 1980

05.05.2012 07:05

mřízku a zápis data narození

Omlouvám se za horší foto a menší čitelnost, ale jinak to nejde.

Výklad:

Mřížka její znázornění je velmi jednoduché, uděláte si čtvereček a v něm musí být 9 okýnek (polí) celkem (3 sloupečky a 3 řádky). Pořadí čísel je již dáno (přesně ve stejném pořadí jako je v první mřížce), tedy začínáme od spodu nahoru 1, 2, 3, a druhý sloupek 4, 5, 6, a třetí sloupek 7, 8, 9

 

Mrížka II. v této mřížce jsem již vypsala čísla mého datumu narození tedy 8. 11. 1980 zapíšeme tak, že den narození 8 zapíšu do třetího sloupečku do druhého řádku, pokračuji dál, měsíc narození dvě 11 zapíšu do prvního sloupečku a prvního spodního řádku a rok narození stejným způsobem, tedy jedničku přidám k jedničkám, devídku dám  do třetího sloupečku do prvního okýnka a 8 přidám k osmičce a 0 přidáme k číslu předchozímu tedy 8, tím to číslo nulou podpoříme, tedy dáváme mu větší význam.

 

Věřím, že jste to zvládli a teĎ už stačí znát co jaké číslo znamená a v jaký má význam a vyčíst všechny naše individuální schopnosti a předpoklady, s nimiž jsme přišli na svět. Také se dozvíme něco o našich záporných vlastnostech a dodá nám také počení, to si budeme muset během života sami osvojit.