Co o nás prozradí barvy, které máme rádi a co jednotlivé barvy znamenají?

03.06.2012 13:35

Každý z nás má rád jinou barvu, je to pochopitelné, stejně tak každý z nás je jedinečná osobnost s rozdílnými zájmy, vlastnostmi, apod.

Kdo z vás má rád Oranžovou?

Je to barva jara.

Lidé, kteří jí mají rádí a nosí třeba na oblečení mají rádi dobrodružství, je to barva energie. Pomáhá proti depresím a povzbuzuje. Lidé, kteří si tuhle barvu oblíbili jsou ctižádostiví, velmi obětaví, srdeční, otevření a velkorysí.

Žlutá barva

je barva slunce. Je nejzářivější ze všech barev.

Žlutá má na lidi kladný vliv, podporuje dobrou náladu, veselost, staečnost, naději, očekávání a nezávislost. Lidé, kteří si oblíbili právě tuto barvu si velmi dobře rozumí s penězi a umějí je dobře rozmnožit. Lidé dokáží ostatní vyslechnout, pomoci a mohou z nich být velmi dobrými lékaři.

Růžová

je barva něhy.

Je také symbolem lásky, náklonosti a oddanosti. Lidé, kteří si ji oblíbili jsou vyrovnaní, klidní a umí vychutnávat slasti života. Mohou v ostatních lidech vzbuzovat pocit křehké, slabé květinky, kterou je nutné neustále chránit a opatrovat.

Červená

je barva ohně. Je to nejaktivnější a nejatraktivnější barva.

Lidé, kteří si jí oblíbili, patřím mezi ně i já, jsou dynamičtí, mají obrovskou chuť do života, dobyvační. Lidé s touto barvou jsou impulzivní a nespokojí se s průměrností, ve všem totiž chtěli dosáhnout dobrých výsledků, a velmi těžko se někomu podřizují.

Tmavě modrá

je barva noci.

Lidé, kteří si ji oblíbili jsou moudří a obětaví a okolí se na ně může spolehnout. Kdo je vyznavač této barvy má sklon věnovat se nadpřirozeným jevům a mystickým silám. Stávají se z nich léčitelé. Tmavě modrá je temná a tichá barva, uklidňující , znázor%nuje vnitřní vyrovnanost a touha po spravedlnosti.

Světle modrá

je barva nebe.

Tuto barvu si oblíbili lidé, kteří mají rádi pořádek, ve všem systém, lidem kteří kladou důraz na čestnost- Lidé, kteří jsou dobrými řečníky. Lidé milující tuto barvu na nás mohou působit chladně, ale jen na venek, ale jejich láska je nejvěrnější a nejsilnější.

Barva symbolizuje uvolnění a mír.

Tyrkysová

je barva smíchu.

Tato barva je složena z barvy žluté a temné modři. Lidé, kteří si ji olíbili jsou jsou veselí až rozpustilí, nadchnou se snad pro cokoli a bezhlavě, ale až pak terve začínají přemýšlet o svých činech. Lidé, kteří milují tuto barvu jsou nerozhodní a chtějí žít bohémským životem a žít s někým kdo je bude uznávat.

Zelená

barva přírody.

Lidé, kteří tuto barvu milují, stějně i já jsem si ji velmi oblíbila, mají v sobě vnitřní sílu, ctižádost a milují volnost a dobré jídlo a pohodlný život. Svým přátelům jsou ochotni pomoci a umí jim naslouchat.

Tato barva krásně uklidňuje, a vyvolává pocit bezpečí. 

Tuto barvu jsme zvolili do kuchyně.