Ovlivňuje znamení zvěrokruhu způsob našeho oblékání?

12.05.2012 22:05

Co myslíte? Zkuste si na tuto otázku odpovědět. Pokud si myslíte, že ano, tak čtěte dál.

Zaměřím se na ženy, prootže si myslím, že ty řeší módu více, ikdyž někteří muži si na ni také potrpí.

žena Beran  si často prohlíží časopisy, ale módu a způsob líčení si určují sami. POkud ji módní hit nezaujme, tak prostě si ho nekoupí. Vybírá si sportovněji vypadající modely.

žena Býk je praktická, nepotrpí si na zbytečnostech jako např volánky. Dává přednost oblečení, které je vyrobeno z přírodních materiálů. Moc si nepotrpí na líčení ani super drahé kosmetice, bohatě jí stačí klasická kosmetika, která má praktické použití.

žena Blíženci - Blíženkyně - ví co jí sluší, v čem se cítí dobře a co podtrhne její přednosti. Nějaké rady jí dávat je asi zbytečné, stejně si vybere to, v čem je jí příjemně, ikdyž módu má ráda

žena Rak - ta tak se umí obléct podle módy a nemusí utrácet moc peněž, dokáže i z laciných hadříků vymyslet perfektí ,,ohoz"

žena Lev - se ráda obleče tak, aby si jí každý všiml. Ráda experimentuje s barvami vlasů i líčením.

žena Panna - je praktická nejen v životě, ale i v módě, má ráda odstíny přírody, tey hlavně hnědou a zelenou

žena Váhy vypadá pěkně ve světlých barvách a pastelových odstínech - jak v módě, tak v líčení. Nemají v oblibě křiklavé barvy.

žena Štír si ráda vezme na sebe oblečení z elastických materiálů obkreslujících její křivky těla. Mají v oblibě černou barvu na oblečení a také černou linku na víčku. Styl má pořád stejný, jen se snaží ho zpestřit doplňky. Opravdu to na mě sedí a majuji si opravdu už léta černé linky na víčkách a mám ráda oděvy, kde je obsažen elastan a černou barvu, v kombinaci s červenou nebo béžové barvy a musím to mít vše sladěné

žena Střelec - ta si z módy hlavu neláme a nechápe, že ostatní z toho dělají takovou vědu. Oblékají se jednosuše, sportovně a do barev, které podtrhují její optimistickou náladu

žena Kozoroh - nepovažuje módu za důležitou, protože si myslí, že jsou mnohem důležitější a zajímavější věci. Oblékají se do oděvů, které nikdy nevyjdou z módy. Vždy anjdete v jejím šatníku džíny, bílé triko, světle modrou košili, apod.

žena Vodnář má módu ráda. Ale ráda se  obléká do toho, v čem se cítí dobře a nějaké komentáře módních kritiků neberou vážně a nevěnují ji žádnou pozornost.

žena Ryby - podtrhují rádi svou ženskost právě oblečením, jsou romantické a mají oblíbenou barvu modrou ve všech odstínech a řeknu Vás, že jim tatot barva nejvíce sluší.