Jakým asi bude školákem podle astrologického znamení?

03.06.2012 06:22

Jsou tací, kteří se do školy těší, jiní tam chodí, že musí. Důležité je, aby jste si uvědomili, že vysvědčení není to nejdůležitější pro uplatnění vašeho dítěte v životě, ale že to závisí na spoustě dalších věcí,.....

BERAN 21.3 -20. 4.

Děti v tomto znamení se budou učit s nadšením, ale pozor dokud je to bude bavit. Pak bude na vás, aby jste jim povídali o důslednosti, s nimž by měl přistupovat k učení už od mala, a díky tomu bude úspěšný. Dobře mu půjde fyzika, matika i exatní vědy. Jazyk mu půjde hůře, ale dá se to vypilovat studiem v zahraničí či konverzace s rodilými mluvčími. Škola ho bude bavit a bude rád na sebe přitahovat pozornost nejen spolužáků, je v něm takový oheň, že bude často mít nějaké nehody např. naraženou hlavu, apod. (berani totiž často trpí bolestmi hlavy, úrazy hlavy, apod.)

Býk 21.4. - 20.5.

Děti Býci sedí pěkně v lavici, nevyrušují, svoje věci má v pořádku. Je krásné takového žáka učit, ale málo kdo ví, že ikdyž pořádnost má, tak se v něm skrývá lenost lenost a ta ho provází od začátku až do konce studií. Je to také dáno tím, že Býk je pragmatický a odmítá se učiot to, co v životě nebude potřebovat v praktickém využití. Nejvíce ho bude ve škole bavit přírodopis, zeměpis, studium map, a vše co slouží k jeho posilování společenského postavení. Školu projde tak rychle, že se poté bude těšit an dobře placeném místě.

Blíženci 21.5. - 21.6.

Toto dítě ve škole bude velmi zvědavé, bude se pořád vyptávat a bude záležet na učiteli, ten který školu bere opravdu jen jako zaměstnání, tak s tím by mohl mít žák Blíženec problémy s jeho zvídavost provokovat a bude obtížné s učitelem vyjít. Ale pokud natrefí na sebevědomého učitele, který jeho otázky může brát jako výzvu a uzná, že se od něj může i ledacos naučit. Dítě Blíženec má široké znalosti, hodně informací získají právě z knih, které rádi čtou a čtení je provází celý život. Také mu půjdou snadno jazyky a dobré slovní vyjádření. V životě se neztratí a širokým obzorem si získá zkutečné uznání.

Rak 22.6. - 22.7

Žák v tomto znamení se bude učit a školní úspěchy se budou odvíjet podle toho jak se mu bude ve škole líbit, jak se v ní bude cítit a jak v ní bude spokojený. Nebude si moc rozumět se spolužáky, kteří na něj budou útočit. A s učitelem, který by ho nějak zesměšňoval povede tvrdé boje, ale s předem prohranými bitvami. Pokud něco ve škole nebude v pořádku, poznáte to podle toho, že si začne stěžovat na bolest břicha, raní nevolnosti, tímto Rak už od malička reaguje na stresy. Zajímá ho dějepis. Již od malička je obklopem encyklopediemi, ze který bude čerpat spoustu informací a může se účastit různých soutěží, olympiád a získávat úspěchy, reprezentovat svoji školu. Je také zajímavé, že se bude postupem času na školách cítit líp a líp a může se také stát, že se sám stane učitelem.

Lev 23.7. - 23.8

Je možné, že budete zvažovat, zda nedat svému dítěti odklad do školy. Pokud ano, tak bude mít poté náskok před ostatními skoro o celý rok a to se může projevit tím, že bude zralejší, starší a bude takovým tím třídním ,,králem", který bude určovat vkus třídy, apod. Během školní docházky může narazit na různé soupeře, ale jeho hvězda nezhasne. Jeho znalosti budou postanené na efektivním projevu než na získaných znalostech. Ale nikdo nemusí poznat jeho neznalost, kterou umí dokonale skrýt a dokáže vypadat jako znalec v oboru, o kterém téměř nic neví. Možná i díky tomuto je stvořen pro vysoké funkce a se společenským dopadem. A často toho dosáhne.

Panna 24.8. -23.9.

Dítě v tomto znamení má již od malička ve svých věcech pořádek, vše srovnané, vše má své místo. Úkoly si vypracuje ihned po příchodu ze školy domů. Pamatuje si kam má jít, kde co vyřídit, co udělat. Děti v tomto znamení bude bavit matematika, ekonomika, prostě ty předměty, kde  je potřeba soustředění a kde je možný jedniný správný výsledek, ke kterému dítě v Panně dospěje. Panny bez problému vystudují vysokou školu a stávají se z nich lékaři, účetní, zdravotní sestry a podobné zaměstnání, kde musí dohlížet na ty méně dokonalé.

¨Takže rodiče můžete se cítit nepotřební, protože vaše dítě bude opravdu pečlivým a vzorným žákem a může vás to uvádět i do rozpaků.

Váhy 24.9. - 23.10.

Děti v tomto znamení již od malička vykazují umělecký talent a pravděpodobně budou navštěvovat několik kroužků, kde uplatní svůj umělecký talent a kde se seznamují se zákony mezilidské komunikace. Již od malička se snaží ve třídě udržovat dobré vztahy se spolužáky, učiteli ( vztahy v kolektivu). V životě se rozhodnou pro umělecký obor nebo zůstanou na střední pozici a budou se snažit uvést do souladu protichůdné požadavky napdřízených i podřízených.

Štír 24. 10. - 22.11.

Pokud budete dítě v tomto znamení motivovat a mluvit pěkně o škole a jak díky učení příjde na kloub různým věcem, apod. Tak jeho nadšení se učit, studovat bude ohromné a bude trvat po celou dobu školní docházky. Později si uvědomí, že díky vzdělání získá lepší uplatnění jednak na trhu práce a jednak i ve společnosti a dobrém platu. Také bude navštěvoat kroužky a možná budete překvapeni různorodými zájmovými činnostmi. Zajímají ho různé záhady a snaží se jim přijít na kloub, a pokud najde zaměstnání kde využije svoje záliby bude spokojen. Ze Štírů mohou být vědci, psychologové, kriminalisté a donoce i patologové a nebo daňoví poradci či auditoři.

Střelec 23.11. - 21.12.

Sice ho přitahuje všechno zajímavé a šíře jeho zájmu je pozoruhodná. Ale brzy si oblíbí jeden obor, kterému se věnuje intenzivě a do hloubky a dokáže brzy dosáhnout úspěchů a dobrých znalostí. Rád bude cestovat a seznamovat se a navazovat kontakty jak písemné tak osobní s s cizinou. Ve škole ho bude bavit hlavně zeměpis, také etika a právní nauky. Dokáže během studií dosáhnout užitečných přátelství, které mu pomohou v budování kariéry. Může se z něj po studiích stát státní zástupcee, nepodplatitelný soudce, protože má rád spravedlnost a chce, aby i ostatní lid věřili ve spravedlnost.

Kozoroh 22.12. - 20.1.

Žák v tomto znamení bude mluvit málo a hovořít pouze o věcech které zná, kterým rozumí a které pochopil. Četba nepatří mezi jeho oblíbené činnosti, ale pokud opravdu se odhodlá a něco přečte, tak si hodně věcí z knihy odnese a pamuje spoustu let a dokáže to využít. Nebude mu jasné, přoč se má účit právě toto, když to nepoužiješ v praktickém životě. Bude ho bavit mechanika, strojírenství, aplikovaná práce s PC a vše kde je potřeba výdrž, která je jeho silnou stránkou. Jeho vzdělání by se mělo odvíjet praktickým směrem. Jeho kariéra bude pokračovat pomalu, ale dopracuje se i dokonce do vedoucích pozici, které ho ostatní váží.

Vodnář 21.1. -19.2.

Žák v tomto znamení bude mít ve škole problémy nejvíce ze všech znamení. Klade učitelům až jedovaté otázky a učitelé mohou mít pocit, že si z nich dělá legraci. Bude sabotovat věci, které ho nebaví. My rodiče budeme muset vynaložit spoustu sil a naučit své děti, že ikdyž se jim některé věci nezamlouvají a nepovažují je za důležité, apdo., že se je i přesto musí naučit. Najde pár dobrých kamarádů, které budou mít stejný zájem jako on a bavit se o objevech vědy, techniky, o počítačích. Může studovat matematiku, mechaniku, zabývat se také jadernou fyzikou. Bude tíhnout k výzkumu, který ho nejvíce zajímá a dá mu přednost před praktickým využitím.

Ryby 20.2. - 20.3.

Děti ryby tráví spoustu času ve fantazii a jsou to děti velmi citlivé. Je dobré také popřemýšlet o alternativní  než klasický přístup typ škol. Potřebuje kolem sebe lidi, kteří to pochopí, což v klasické škole může být problém. Díky škole se toho tolik nenaučí, ale spíše mnohem více znalostí získá s komunikací s chytrými, zkušenými lidmi, a tuto společnost vyhledává více než učení na škole. Bude se věnovat všemu co je spojeno s estetikou, proto také bude navštěvoat různé výtvarné a rukodělné kroužky. Během školní docházky se musí vaše dítě v tomto znamení naučit důslednosti v přípravě do školy, také aby si uvědomilo, že má nějaké povinnosti, kterým se nemá vyhýbat, protože to za něj nikdo neudělá. Nejlépe by měl svoji profesi směřovat tam kde se bude moci starat o ostatní lidi a pomáhat jim, radit a dávat i duchovní směr. Uplatní se jak velmi dobrý sociální pracovník, psycholog a dokonce i psychiatr.