Co znamená, když chybí v mřížce - číslice 1, nebo 2 nebo oboje, a co třeba když chybí......

05.05.2012 07:31

Chybí-li jednička, ta bude chybět zvlášť osobám, které se narodili v roce 2000, tito lidé, kteří nemají v datumu narození žádnou 1 bodou muset nalézt nějaké východisko, které jim pomůže  tvořivým a podnětným způsobem vyjádřit hlubší city.

chybí-li dvojka - komu chybí v mřížce dvojka, ten se musí naučit spoléhat se na vlastní intuici či svědomí a podívat se na věci ze dvou možných hledisek.

chybí-li trojka - zde bude mít člověk potíže s představou abstraktních pojmů, těžko se bude orientovat a ovládat logicky jednoduchý mechanismus při praktickém využií. Nutnost je schopnost se soustředit.

chybí-li čtyřka - tomu komu chybí se bude muset naučit více trpělivosti, praktičnosti a toleranci k druhým . Pokud ke čtyřce chybí i sedmička, bude človek potřebovat pomoc druhých, protože bude manuálně nešikovný. A naopak, pokud bude při chybějící čtyřce hodně semiček, půjde o člověka příliš citově založeného a to ho může ovlivnit v  ve vztazích k různým maličkostem a nepřiměřené citové reakci.

chybí-li pětka - pokud chybí v mrížce, tak člověk nebude mít vytrvalost všechno dotáhnout do konce. Ikdyž člověk, kterému pětka chybí může být talentovaný, nebude moc schopen využívat svoji talentovanost ani, když se mu vyskytne příležitost. Člověk si musí stanovit realistické cíle k tomu co chce a soustavněji k takovému cíli směřovat a pracovat na tom aby se to naplnilo.

chybí-li šestka - tomu komu chybí právě v mřížce šestka nebude mít dobrou pamět. A bude důležité si systematicky vést poznámky a záznami v každodením životě.

chybí-li sedmička - pokud bude chybět tak u člověka se vyskytne větší váhavost da začít nějakou činnost a vzniknou potíže, aby se prosadil zvlášť na veřejnosti. Nepřítomnost tohoto čísla, které jinak představuje city a sympatie k druhým lidem, se soustřeďuje pozornost na sebe samého - na vlstní pocity a obavy.

chybí-li osmička - komu chybí se bude naučit pečlivě zvažovat situace tak, aby nejednal podle okamžitých impulsů. Zbrklost může natropit mnoho chyb. Člověku, kterému v mřížce bude chybět osmička se bude vyhýbat jednotvárné činnosti a nudné práci beze změn a mravenčí práce taky nebudou pro ně. Bude mít nějaký smysl pro humor, ale sám sobě se zasmát nedoved. V životě jeho úkolem bude aby se naučil dosáhnout emocionální síly, protože se bude ocitat v situacích, kde se bude muset bránit proti hrubým slovům a činů cizích, ostatních lidí.

chybí-li devídka - pokud chybí, tak se lidé více zaměří na ekologii Země a zdraví lidstva.

 

Za zmínku také stojí, že harmonická vibrace  dvou a tří nul v letopočtu 2000 bude mít na všechny mírumilovný vliv.

Tak a teď do toho, udělejte si svůji mřížku a zjistěte něco o sobě.